Защитникът на Австралия Кай Роулс заяви, че е готов да се

...
Защитникът на Австралия Кай Роулс заяви, че е готов да се
Коментари Харесай

Австралийски защитник си вярва: Мога да спра Бензема и Мбапе


Защитникът на Австралия Кай Роулс съобщи, че е подготвен да се изправи против френските звезди Килиан Мбапе и Карим Бензема в първия мач на отбора от Световното състезание по футбол, макар скорошната травма на крайници, която претърпя. Австралия излиза против Франция в дуел от група D на шампионата в Катар на 22 ноември.

Роулс счупи костица на крайници си в края на август в мач на своя Хартс в Шотландия, само че счита, че може да спре нападателното дуо на " петлите ".

" Знам, че щом изляза на терена, ще бъда изцяло съсредоточен да си свърша работата. Когато имаш футболисти като Мбапе и Бензема към теб, няма време да мислиш по какъв начин се чувстваш или сходни неща. Просто би трябвало да си свършиш работата и да опиташ да ги ограничиш по допустимо най-хубавия метод. Чувствам се подготвен и във форма ", увери Кай Роулс.
 Франция - звездната селекция, която в Катар ще опита да повтори подвига от 2018 година
Франция - звездната селекция, която в Катар ще опита да повтори подвига от 2018 година

" Петлите " несъмнено са любимец за трофея

" Трябваше да се възстановя много бързо, а постоянно има риск, когато се доближаваш до лимита си, само че нямах време за пропуски, когато ставаше дума за броени дни. Свалям шапка на всички, които бяха забъркани в завръщането ми на високо равнище. Сега съм подготвен и ставам все по-силен всеки ден ", добави австралийският национал.

Тимът на Австралия ще се срещне още с Дания и Тунис в груповата фаза на Мондиал 2022.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР